четвер, 25 жовтня 2012 р.

Зроби крок до здоров`я

Вчора в шкільному спортзалі відбулася спортивно-розважальна гра "Зроби крок до здоров`я". У ній брали участь учні сьомих класів, які скаладали три команди:
  • "Лідер" - 7-А 
  • "Максимум" - 7-Б 


  • "Білки" - 7-В   
Організаторами змагання були:
Іваненко В.В. - педагог-організатор
Батланов С.М. - вчитель фізичної культури
Актив ШР.

Ведучі: Корпачова Світлана та Чучко Анна

Журі змагань:
Кучеренко Марія - голова ШР
Білик Владислав - голова комісії "Здоров`я"
Олефіренко Микола - голова комісії "Правознавець"

В результаті проведення цікавих змагань та естафет,

переможцем стала команда "Максимум"  7-Б класу, яка  набрала 21 бал.
Друге місце у команди "Лідер", з кількістю 20 балів, і третє місце - команда "Білки" - 7-В;16 балів.
Вболівальники і учасники отримали багато задоволення та з користю провели час.


понеділок, 22 жовтня 2012 р.

Підсумкова шкільна ланійка

На сьогоднішній шкільній лінійці була оголошена  така  інформація:
1.Звіт чергового класу. На минулому тижні чергував 10-А клас, черговий учень зачитав прізвища порушників та  закликав учнів до порядку .
2. Звіт про носіння шкільної форми станом на минулий тиждень. Олефіренко Микола, голова комісії "Правознавець" оголосив кількість учнів у кожному класі, які не дотримуються правил для учнів школи і  не ходять в шкільній формі.
3.Голова ШР, Кучеренко Марія оголосила результати рейду по перевірки класних куточків, також була прочитана інформація про волонтерські загони класів і оголошення про те, що 14 грудня в нашій школі відбудеться конкурс на кращу презентацію класу по діяльності волонтерських загонів.
4. На лінійці прозвучали підсумки по всих змаганнях в яких приймали участь учні нашої школи. З цією інформацією Шкільну родину ознайомив Білик Владислав, голова комісії "Здоров`я".
5. Голова інформаційного центру Малюкіна Оксана,  розповіла про діяльність класних блогів. Виділила найкращі та заохотила до робити ті класи, які ведуть себе більш пасивно у роботі над класними блогами.
6.Анастасія Вільхова ознайомила учнів про правила поведінки учнів на лінітніх канікулах.
7.На завершення директор школи Могилка А. П. привітав та нагородив грамотами учителів, які зайняли призові місця у Всеукраїнському конкурсі "Класний керівник року"

середу, 10 жовтня 2012 р.

Інтелектуально-розважальна гра "Лідер"

Сьогодні у Будинку творчості  проводилась інтелектуально-розважальна гра "Лідер" на тему: "Екологія навколишнього середовища". Гра відбувалась за сприянням районної Ліги старшокласників. Участь брали всі лідери  шкіл району.
Склад команди нашої школи:
  • Кучеренко Марія -голова ШР
  • Чумаченко Інна - заступник голови ШР
  • Кононенко Максим - заступник голови ШР
  • Заболотня Тетяна та Гапошкіна Анастасія - журналісти.
Головна тема гри - екологічна ситуація країни і взагалі планети.
Ми отримали багато задоволення!

понеділок, 8 жовтня 2012 р.

Робоча лінійка

Тиждень: " Сходинки до розуміння"
На сьогоднішній робочій лінійці була оголошенна така інформація:
1. Звіт чергового класу. Черговий учень розповів про те, які події та заходи відбувалися на минулому тижні, а також було зачитано прізвища порушників дисципліни.
2. Підсумки тижня: "Здорова дитина - здорова нація".  Голова інформаційної комісії, Малюкіна Оксана розповідала про те, які класні години проводилися в класах, на які теми, оголошувала результати спортивних змагань. Також на минулому тижні у школі святкували свято День вчителя, жодень педагог  не залишився без уваги учнів, актив ШР святково прикрасили учительську та підготували колективне вітання вчителям.
3. Мета тижня полягає в тому, щоб учні з допомогою соціальних працівників школи змогли відкрити таємницю свого "Я", пізнати краще психологію суспільства. Допоможуть їм у цьому   спеціальні тренінгові заняття. З цією інформацією учнів ознайомила Гудзенко Валентина Іванівна, шкільний психолог.

середу, 3 жовтня 2012 р.

Підсумки по роботі над підпроектами по Лізі старшокласників

      На минулому тижні проводилося засідання Ліги старшокласників. Мета засідання полягала в тому, що актив Ліги повинен був переглянути та оцінити підпроекти шкіл району і як результат наша школа зайняла два перших місця і одне друге у таких підпроектах:
  • "Здоровим бути модно  модно" - І місце
  • "Добро починається з тебе"  - І місце
  • "Щоденник корисних справ"  - ІІ місце
      Також від нашої школи був підготовленний  підпроект "Мій ідеал громадянина-патріота",  який  виконала  Катерина Магльована.  

понеділок, 1 жовтня 2012 р.

План проведення робочої лінійки

Кожного понеділка о 08:10 проводиться загальношкільна робоча лінійка.
План проведення та інформацію готує Шкільна рада.
1. Обов`язково оголошуються підсумки за минулий тиждень, цю інформацію розповідає голова Шкільної ради  Марія Кучеренко.
2. Наступне - це звіт чергового класу. Черговий учень оголошує порушників та  закликає до порядку в школі.
3. Після того, як проголошено звіт, голова комісії Дисципліни і Порядку  Микола Олефіренко  оголошує результати по рейду носіння шкільної форми (рейд відбувається кожного тижня).
4. Нова рубрика робочої лінійки - Календар знаменних дат. З подіями та датами тижня Шкільну родину ознайомлює голова комісії  Культури Анна Курганська або голова інформаційної комісії  Оксана Малюкіна.
5. В залежності від предметного тижня учнів інформують про те, які будуть проведені заходи та ознайомлюють з інформацією, яка необхідна учням для більш кращого пізнання події з якою пов`язаний  тиждень.

Кожну лінійку шкільна рада робить насиченою, змістовною та цікавою. Головна мета полягає в тому, щоб найбільш краще та зрозуміліше донести інформацію кожному учню.