середу, 28 вересня 2016 р.

Акція "Турбота"

До Міжнародного дня людей похилого віку та до Дня ветерана у школі було проведено акцію "Турбота"

Загін "Волонтер" 5-Б разом з класним керівником Рубанович Лідією Олексіївною, головою батьківського комітету Прудкою Тетяною Володимирівною провели акцію "Зроби Добро". Вони  відвідали видатного краєзнавця, ветерана Великої Вітчизняної Війни, вчителя історії, письменника, жителя нашого міста - Людного Федіра Петровича. Він розповів  про свій непростий життєвий шлях, взлети та падіння.  Федір Петрович пригостив дітей солодощами та подарував справжній цінний скарб, свою книгу "Фронтовими дорогами", яка на сьогодні розповсюджена по всіх військових музеях України.



Класний колектив 6-А класу зі своїм класним керівником відвідали Вернік Валентину Михайлівну, а також Деруна Петра Антоновича і привітали їх з Днем учителя. Ветерани педагогічної праці радо прийняли дітей та пригостили різними солодощами і фруктами.


Учні 7-А класу відвідали ветерана війни Купріянову Зінаїду Костянтинівну. Жінка дуже зраділа візиту учнів. Діти розповідали про себе. Була дуже тепла розмова. Учні були вдоволені цією цікавою зустріччю.
















Учні 8-А класу привітали з професійним святом вчителів - пенсіонерів: Зайченко Ольгу Олександрівну та Круковську Галину Іванівну. Учителям було приємно почути гарні вітання від восьмикласників.

Колектив 9-А класу привітав з Днем учителя ветеранів педагогічної праці Олійник В.І. та Дяченко Л.П. Вчителі-пенсіонери цікавилися шкільним життям дітей та їхніми успіхами.


Учні 11-В класу привітали з професійним святом Македонську  Валентину Анатоліївну, що протягом багатьох років викладала хімію у нашій школі.


понеділок, 12 вересня 2016 р.

Брейн-ринг "Ти і дорога"

9 вересня в рамках тематичного місяця "Етикет вулиці"  для учнів сьомих класів педагог-організатор Іваненко В.В. провела брейн-ринг «Ти і дорога».
Ведучі заходу - учні 10 класів Стрельбицька Анастасія та Корпачова Світлана запропонували командам семикласників два блоки запитань про правила дорожнього руху, а також не давали сумувати вболівальникам. Цікавими були і творчі завдання в який діти проявили креативність, художні навики та знання знаків дорожнього руху.  Після кожного блоку запитань члени журі виставляли бали. Членами журі були: Гарнага Олена Олексіївна – педагог-організатор, Гончарова Світлана Миколаївна - шкільна медична сестра, Рибчук Юрій Миколайович - заступник Голови Шкільної Ради. Учні продемонстрували грунтовні знання правил дорожнього руху, креативне вирішення складних проблем, власне бачення дорожних знаків і отримали такі результати: 
7-В клас - команда «Смайл» - І місце
7-Б клас - команда «Вікторія» - ІІ місце
7-А клас - команда «Креатив» - ІІІ місце
















































Ми раді вітати переможців брейн-рингу!





суботу, 10 вересня 2016 р.

"Етикет вулиці"

У рамках тижня "Етикет вулиці" у школі було проведено низку заходів:
- учні 5-6 класів малювали малюнки на тему: "Дорога від дому до школи";
- учні 7-8 класів зображували знаки дорожнього руху;
- учні 9-11 класів робили презентацію про правила дорожнього руху для молодших школярів.

Усі класи взяли активну участь. Ми вдячні нашим талановитим учням, які проявили фантазію, креативність, цікавий творчий підхід до завдання!
Малюнки були розміщені на другому поверсі школи. Презентації старшокласники показали учням 1-4 класу.

неділю, 4 вересня 2016 р.

Вересень "Школа лідерів"

Проект вересня «Школа лідерів», метою якого є розвиток творчого потенціалу лідерів, надання можливості самореалізації.


пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

Участь дитячих організацій загальноосвітніх шкіл району у заходах та акція 2015-2016 н.р.

Наша школа зайняла І місце у рейтингу "Участі дитячих організацій загальноосвітніх шкіл району у заходах та акція 2015-2016 н.р."  із загальною сумою балів 244! Це беззаперечна перемога.
ІІ місце отримала Косарська ЗОШ, що набрала в загальній сумі 193 бали
ІІІ місце отримала Кам'янська ЗСШ №2, що набрала загалом 175 балів.
Нам є чим пишатися, адже ця перемога - це тяжка робота наших вчителів та учнів!