четвер, 19 вересня 2024 р.

Засідання РЛ (19.09.2024)


19 вересня 2024 року відбулося позачергове засідання лідерів учнівського самоврядування "СВІТ" Кам'янського ліцею №1. Під час нашого зібрання ми обговорили план проведення Міжнародного дня миру в нашому закладі.
 





Вітаємо призера - міністра спорту та здоров'я УС (16.09.2024)

 





Лідери учнівського самоврядування "СВІТ" щиро вітають учня 10-А класу Кам'янського ліцею №1  ПЕТРЕНКА ВАДИМА (міністра спорту та здоров'я УС) з ПЕРЕМОГОЮ!!! Він з 13 по 15 вересня 2024 року взяв участь у Чемпіонаті України з бойового САМБО розділ "Про-фул", який проходив у столиці нашої держави! Вадим отримав почесне ІІ місце!!! Нам є ким пишатися!!! Вадиме, бажаємо тобі подальших перемог!!!




пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

Флешмоб до Дня фізичної культури і спорту (13.09.2024)



13 вересня 2024 року до Дня фізичної культури і спорту в Кам'янському ліцеї №1 лідерами учнівського самоврядування "СВІТ" було проведено флешмоб "Спортом займатися - здоров'я набиратися!"
Попри сигнал повітряної тривоги, нам вдалося провести цікавий флешмоб для наших ліцеїстів... Лідери УС провели його в укритті! 
Надзвичайно активно долучилися до флешмобу учні 1-4 класів. Нам було приємно бачити посмішки на їхніх обличчях та захоплення в дитячих очах. Разом із учнями до нашої руханки приєдналися ще й класні керівникии та батьки наших вихованців.
Президент ліцею від УС Мартинюк О., творчі лідери Роздобудько А. та Музиченко С. запалили своєю енергією учнів 5-11 класів, які також виявили неабияке бажання зміцнити свій організм, виконуючи танцювальні рухи.


 




























У ЗДОРОВОМУ ТІЛІ - ЗДОРОВИЙ ДУХ!!!

Молодіжному простору "Саме час" 4 роки (12.09.2024)

 


Сьогодні день народження у молодіжного простору "Саме час". 4 роки.... Це багато чи мало????🤔🤔🤔 Скажемо так:"ДОСТАТНЬО!", щоб зрозуміти, як це важливо...👍💯👍 Важливо згуртовувати молодь, навчати, залучати до різноманітних молодіжних проєктів, розвивати  здібності, втілювати креативні ідеї, подорожувати! Тому ми бажаємо довгих років життя та процвітання під мирним небом України 🇺🇦 Бажаємо якнайбільше позитивних емоцій 🤩, здійснення найзаповітніших мрій!!! Нехай список ваших однодумців збільшується з кожним днем !!!

Зустріч голови ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» (11.05.2024)

 


11 вересня 2024 року в молодіжному просторі «Саме час» відбулася зустріч голови ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Антона Юрченка із лідерами й лідерками учнівського самоврядування міських закладів загальної середньої освіти.

Представниками  УС "СВІТ" Кам'янського ліцею №1 були Мартинюк Олександра, Роздобудько Анастасія, Чеботарев Роман.

Під час зустрічі говорили про можливості, які є сьогодні для активізації роботи учнівської молоді, залучення творчих ліцеїстів  до молодіжної роботи. 

Дякуємо Антону Юрченко за організацію, смаколики та неймовірну атмосферу за "круглим столом"🤩.









Сподіваємося, що нам вдасться об'єднатися та залучити якнайбільше молоді до втілення креативних ідей у нашій громаді!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ 💙💛🇺🇦 

СЛАВА УКРАЇН

пʼятниця, 6 вересня 2024 р.

ДЕНЬ МІСТА (07.09.2024)

 

Слово від лідерів учнівського самоврядування "СВІТ" Кам'янського ліцею №1. Напередодні Дня міста творчі лідери Озерська Єва (міністр друку та інформації) та Коваленко Олександр (міністр освіти) відзняли  відео, в якому привітали кам'янчан зі святом, поцікавилися у вчителів та учнів нашого ліцею про улюблені місця відпочинку в нашому місті. А здобувачі освіти 6-А клас взяли участь у вернісажі малюнків "Я люблю Кам'янку". Це такі юні таланти: Кулініч І., Запісочна С., Юряк А., Прудка А., Дзима С., Молокова А., Горник А., Варивода О.

Шановні мешканці нашого рідного міста, ми щиро вітаємо вас зі святом 🌸 🌸 🌸 З ДНЕМ МІСТА!!! Сьогодні ми святкуємо день нашого рідного краю, місця, де ми живемо, працюємо, де навчаємося. Наше місто — це частинка нас самих, його історія — наша історія, його майбутнє — наше майбутнє! 










Ми дякуємо нашим захисникам за можливість жити в найкращому місті! Бажаємо вам якнайшвидше повернутися до своїх родин із ПЕРЕМОГОЮ💙💛 Ми пишаємося кожним справжнім українцем!




З днем народження, рідна наша Кам'янко!!!