понеділок, 22 жовтня 2012 р.

Підсумкова шкільна ланійка

На сьогоднішній шкільній лінійці була оголошена  така  інформація:
1.Звіт чергового класу. На минулому тижні чергував 10-А клас, черговий учень зачитав прізвища порушників та  закликав учнів до порядку .
2. Звіт про носіння шкільної форми станом на минулий тиждень. Олефіренко Микола, голова комісії "Правознавець" оголосив кількість учнів у кожному класі, які не дотримуються правил для учнів школи і  не ходять в шкільній формі.
3.Голова ШР, Кучеренко Марія оголосила результати рейду по перевірки класних куточків, також була прочитана інформація про волонтерські загони класів і оголошення про те, що 14 грудня в нашій школі відбудеться конкурс на кращу презентацію класу по діяльності волонтерських загонів.
4. На лінійці прозвучали підсумки по всих змаганнях в яких приймали участь учні нашої школи. З цією інформацією Шкільну родину ознайомив Білик Владислав, голова комісії "Здоров`я".
5. Голова інформаційного центру Малюкіна Оксана,  розповіла про діяльність класних блогів. Виділила найкращі та заохотила до робити ті класи, які ведуть себе більш пасивно у роботі над класними блогами.
6.Анастасія Вільхова ознайомила учнів про правила поведінки учнів на лінітніх канікулах.
7.На завершення директор школи Могилка А. П. привітав та нагородив грамотами учителів, які зайняли призові місця у Всеукраїнському конкурсі "Класний керівник року"

Немає коментарів:

Дописати коментар