четвер, 31 жовтня 2013 р.

На святі краси у першій школі були спів, танці і… прикордонники

В останній день навчання, напередодні довгоочікуваних осінніх канікул учнівська рада загальноосвітньої школи №1 влаштувала справжнє святкове дійство – «Міс школи – 2013».
Такої події у стінах школи ще не було, тому охочих довести усім не тільки чарівність та вишуканість, а й свою обізнаність у різноманітних шкільних предметах виявилося чимало. Проте до фіналу дійшли тільки шестеро. На них чекала запекла боротьба, справжня конкуренція та шлях у 4 етапи – «Представлення», «Вікторина» ((учасницям задавали питання різноманітного характеру), «Гості-іноземці» (конкурсантки мали представити  глядачам свою улюблену країну, окрім нашої Батьківщини), та «Вечірній конкурс».
Кожна із дівчат показала себе із найкращої сторони. Але це конкурс, тому, як би не було прикро, але перемога дісталася лише одній. За результатами оцінювання журі перемога в номінаціях розподілилася так: «Міс посмішка» - Карина Ходаковська; «Міс інтелект» - Катерина Мальована; «Міс шарм» - Олександра Олексенко; «Міс грація» - Оксана Кожелай; «Міс елегантність» - Карина Апілат.
Перемога цього року дісталася учениці 9 класу Анастасії Проценко. Вручити корону переможниці доручили Анні Новоселецькій, учениці ЗОШ №1, яка на сьогоднішній день носить титул «Міс Кам’янки».
Варто зазначити, що чималих зусиль для організації дійства поклала учнівська рада на чолі з її головою Марією Кучеренко. Вона, разом із Євгеном Волошиним, протягом усього вечора дарували глядачам гарний настрій та підбадьорювали учасників.
Справжньою родзинкою вечора стало повернення шкільної команди «Кордон», яка тільки-но повернулася із конкурсу прикордонників. Сповнені незабутніми враженнями та щасливі від подорожі вони вийшли привітати учасниць усіх присутніх стройовим маршем, за що й були нагородженні шквалом оплесків.

 Свято закінчилося. Усі розбіглися на канікули. Проте адміністрація школи та учнівська рада обіцяють – після повернення на навчання сумувати знову буде ніколи!

Немає коментарів:

Дописати коментар