середу, 24 червня 2020 р.


У рамках Лісівничого тижня 10 вересня у Кам`янському ліцеї №1 відкрили шкільне лісництво. Кам`янський лісгосп допоміг освітянам у облаштуванні затишного кабінету, де відтепер будуть здійснюватися заняття для юних лісівників та їхня дослідницька робота.
На урочистості з нагоди відкриття завітали начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, директор Кам’янського лісгоспу Віталій Верес, міський голова міста Кам`янки Володимир Тірон, директор ліцею Юрій Погорілий, керівник шкільного лісництва Світлана Погоріла
«Впевнений, що відтепер ви будете постійними та найбільш активними помічниками лісівників – учасниками всіх наших лісівничо-природничих акцій, заходів та конкурсів. На вас чекає багато нового, зокрема, на практиці працівники лісового господарства вчитимуть вас висівати лісове насіння, вирощувати сіянці, створювати нові ліси та доглядати за ними та багато іншого. І не забувайте про спортивний інтерес – учні шкільних лісництв Черкащини беруть активну участь в обласних, всеукраїнських зльотах, фестивалях, конференціях, у міжнародних конкурсах, і мають ряд вагомих здобутків, та перемог. Тож бажаю успіхів, цікавих нових знань, досягнень у пізнанні лісівничої науки», – зазначив головний лісівник Черкащини Олександр Дзюбенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар