неділя, 3 жовтня 2021 р.

ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ - 2021


Щороку в першу неділю жовтня, коли шелестить падолистом осінь, а над землею пломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День учителя, вихователя.

Ви навчаєте нас  не тільки читати, писати й рахувати, а навчаєте  головному: любити свій край, шанувати батьків, мріяти, товаришувати, ставати людиною з великої літери. 

Величезне Вам спасибі за терпіння, турботу, доброту та розуміння. Ми пишаємося нашими вчителями, всіма, хто займається освітою наших дітей. Ви справжні таланти.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, сімейного затишку, довголіття та вдячних учнів. Нехай кожен день починається з веселих посмішок, теплих привітань і добрих слів.

 Величезний уклін та безмежна подяка за Вашу невтомну працю!!!

 З Днем учителя вітаєм!

І сьогодні Вам бажаєм

Позитиву та кохання,

Щоб збувались всі бажання.

Учнів гарних та старанних,

Днів щасливих та безхмарних,

Щоб були у Вашім домі

Всі щасливі та здорові!

1 жовтня у нашому ліцеї панувала святкова атмосфера. Сьогодні кожному вчителю лідери учнівського самоврядування "СВІТ" намагалися подарувати якнайбільше позитивних емоцій, створити справжню святкову атмосферу.
Із самого ранку  лунала святкова музика, а  наші лідери учнівського самоврядування зустрічали вчителів біля вхідних дверей і  пропонували обрати  собі якесь  побажання на сьогоднішній день, яке миттєво втілювалося в життя.
Бажання припали кожному до душі! У наших вчителів посмішка сяяла на обличчях. А на великій перерві для наших педагогів ліцеїсти влаштували святковий флешмоб.  Надзвичайно було приємно, коли наші вчителі із неабияким захопленням повторювали ритмічні  рухи за нашими ліцеїстами.
Сподіваємося, що свято вдалося!!! І наші вчителі запам*ятають цей день надовго!!! А ми вкотре переконалися,  що наші вчителі - НАЙКРАЩІ!!!




© https://pozdravok.ru/pozdravleniya/prazdniki/den-uchitelya/na-ukrainskom/

Немає коментарів:

Дописати коментар