середа, 9 листопада 2022 р.

Підсумки проведення Дня української писемності та мови (2022)



                                                         «Плекаймо мову!»
«Найбільше і найдорожче добро в кожного народу – це його мова…» - писав Панас Мирний. І це справді так. Українська мова є найціннішим скарбом нашої нації. Вона може втішити серце, загоїти душевні рани, недарма її називають солов’їною.
Лідери учнівського самоврядування "СВІТ" з нагоди Дня української писемності та мови 09 листопада 2022 року створили підсумковий відеоролик про те, як пройшов цей святковий день у Кам'янському ліцеї №1. 
 Учні нашого закладу, які знаходилися на очному та дистанційному  навчанні із неабияким задоволенням  малювали малюнки, відвідували виставку в бібліотеці нашого ліцею, проводили вікторини (вчителі української мови та літератури), ігри-конкурси, творчі зустрічі з працівниками Публічної бібліотеки Кам'янської ТГ, години спілкування (класні керівники 1-11 класів), на уроках інформатики доєднувалися до інтернет конкурсу "Мова моєї країни" (Н.М. Олефіренко) брали участь у зйомках усного журналу "Ми подолаєм тебе, враже, рідним словом!" (Т.В. Серга), писали радіодиктант національної єдності. 
 Любі українці, варто дбати про чистоту та красу рідної мови, пам’ятати про її вишуканість, гармонійність та милозвучність! Адже саме сьогодні ми чітко усвідомили, що надзвичайно важливо розмовляти рідною українською мовою!






















 

Немає коментарів:

Дописати коментар