четвер, 9 березня 2023 р.

Конкурс читців поезій Т.Г.Шевченка "Тарасовими шляхами" (2023)

 



9 березня 2023 року в Кам'янському ліцеї №1 традиційно проводилися художні читання поезій Т.Шевченка. У цей день в актовій залі нашого закладу зібралося багато шанувальників творчості славетного Кобзаря. У залі панувала неймовірна атмосфера. Учні з неабияким захопленням слухали розповіді вчителів української мови та літератури, які повідомили маловідомі факти про життя і творчість Тараса Григоровича.

А потім розпочалася найцікавіша частина виховного заходу - декламація творів Шевченка та проведення конкурсу юних поетів!

Нашому захопленню не було меж! Адже кожен учасник продемонстрував неабиякі акторські та декламаторські здібності! Молодці! Тож Шевченкове слово у віках  не старіє!

Поетичне слово Тараса має чудодійну силу: воно любить і ненавидить, плаче і сміється, радіє і сумує. Слово Шевченка дійшло до нас через віки, не втративши свого значення та актуальності. 

Тарас Шевченко - це наша душа, наша мудрість, наша сила. Нехай вогонь його душі запалить у наших серцях іскру Віри, Надії, Любові до рідної землі, свого народу! ВІРУ В НАШУ ПЕРЕМОГУ!
















Немає коментарів:

Дописати коментар