середа, 24 травня 2023 р.

Відкриті уроки по футболу (19.05.2023)

 


19 травня 2023 року на міському стадіоні «Авангард» відбувся «Відкритий урок з футболу». Захід відбувся за підтримки Української асоціації футболу, Черкаської обласної асоціації  футболу та Відділу ОКМС виконавчого комітету Кам'янської міської ради, вчителів фізичної культури та адміністрацї КЗ «Камянський ліцей №1», тренерів Кам‘янської КДЮСШ.

До проведення цього заходу активно долучилися лідери учнівського самоврядування "СВІТ": М.Федоренко, С.Бандура, І.Іванченко, А.Герасименко, Д.Лушпіган. Саме вони були волонтерами та помічниками на різноманітних тематичних локаціях.

Відкриття заходу було відзначене промовою міського голови Володимира Тірона, який побажав учасникам та організаторам перемоги та досягнення нових вершин у спорті, а також прославлення нашої громади. 

Для дітей громади були організовані тематичні локації, де юні спортсмени мали змогу навчитися основам гри в футбол та покращити свої навички. Крім того, вони отримали психологічну підтримку, здобули нові знання та просто провели час з користю і задоволенням.

Українська асоціація футболу передала спортивний інвентар та форму для учнів Кам’янського ліцею №1 та Кам'янській КДЮСШ. Цей захід мав на меті популяризацію футболу як гри, що об'єднує та допомагає людям, а також пропаганду здорового способу життя.

Футбол не лише забезпечує фізичний розвиток, але й надає можливості для формування соціальних навичок та цінностей. Гра в команді вчить співпраці, взаємодії та довіри, а також допомагає розвивати лідерські якості та уміння приймати рішення в стресових ситуаціях.



















Немає коментарів:

Дописати коментар