четвер, 18 квітня 2024 р.

Агітбригада ДЮП "ВАРТОВІ БЕЗПЕКИ" (17.04.24)

 


17 квітня 2024 року відзначали день працівників пожежної охорони. Це свято  встановлене, враховуючи вагомий внесок працівників пожежної охорони України у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж та на підтримку ініціативи громадських об’єднань і Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

     АГІТБРИГАДА ДЮП "ВАРТОВІ БЕЗПЕКИ" КАМ'ЯНСЬКОГО ЛІЦЕЮ №1 сердечно вітають усіх працівників пожежної охорони з професійним святом!

     Ви не раз доводили безмежну відданість своїй справі, що завжди знаходилась на межі ризику. Ви завжди проявляли готовність прийти на допомогу кожній людині. І як результат вашого професіоналізму – попередження і приборкання вогняної стихії, врятовані людські життя, збережені матеріальні й культурні цінності.

     Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, в домівках – сімейного затишку, а в душі – спокою, добра й злагоди. Хай ваші серця завжди зігріває тепло людської подяки за підтримку та професійну допомогу у складних життєвих ситуаціях.

СКЛАД ДЮП:

1.Роздобудько Анастасія.

2.Коваленко Олександр.

3.Озерська Єва.

4.Мартинюк Олександра.

5.Горник Даша.

6.Кулинич Вікторія.

7.Чеботарев Роман.

8.Власенко Степан.

9.Ратушний Максим.

10.Малюкін Роман.




Немає коментарів:

Дописати коментар