понеділок, 26 серпня 2024 р.

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ (24.08.2024)

 



24 серпня 1991 року було проголошено незалежність української держави. Це проголошення стало кінцевим результатом багатовікової боротьби українського народу та його найвидатніших синів за незалежність України, яка протягом свого існування дуже часто страждала від посягань загарбників.
Щирі привітання, мрії про майбутнє, подяка тим, хто жертвує своїм життям заради мирного неба лунають цього дня  в усіх куточках нашої рідної країни
Долучились до привітань й лідери учнівського самоврядування "СВІТ" та педагогічний колектив Кам'янського ліцею №1 з побажанням   щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості українському народу!
Наші випускники 11-х класів: Шумило Анатолій, Геріх Дмитро (11-А клас), Плотніков Веніамін, Руденко Марк (11-Б клас), Гриценко Ростік, Крилов Богдан (11-В клас) взяли участь у проведенні тематичного заходу на Площі Небесної Сотні.






Також до вшанування пам'яті загиблих ГЕРОЇВ долучилися такі наші ліцеїсти: Скакун Ангеліна (1-Б клас), Дзима Марія (6-А клас), Дзима Софія (6-А клас), Калієвська Злата (6-А клас), Прудка Аріна (6-А клас). Під час цих урочистостей ми вшанували пам'ять усіх наших героїв, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність України і вкотре нагадали собі, що незалежність виборюється надзвичайно дорогою ціною.


 




А творчі лідери учнівського самоврядування "СВІТ": Сіра Софія, Озерська Єва, Роздобудько Анастасія, Фесенко Артур взяли участь у  створенні тематичного відеоролика " З днем народження, моя Україно!"




Немає коментарів:

Дописати коментар