пʼятницю, 10 березня 2017 р.

Благодійна акція "Серце до серця"



З 9 березня по 9 квітня 2017 року!!!

Всеукраїнська благодійна акція "Я хочу бачити життя!"
12 акція "Серце до серця" направлена на допомогу ДІТЯМ З ВАДАМИ ЗОРУ та на вирішення проблем забезпечення обладнанням офтальмологічних відділеннь дитячих лікарень України.

Детальний фотозвіт можна побачити на блозі за посиланням http://serdce-do-serdcia-yurybchuk-kam.blogspot.com/



Чому саме дитячий зір:
Щороку близько 1 млн. дітей реєструється з проблемами зору. ВБФ "Серце до серця" вже втретє проводить акцію по боротьбі зі сліпотою у дітей і ось чому.
Діти - це наше з вами майбутнє, а здорові діти - це майбутні сильні лідери та керівники нашої держави. Адже всім відомо, що здорове дитинство - це старт у здорове та відповідальне доросле життя, тому ми рішуче направляємо всі сили на те, щоб попередити хворобу якісним діагностуванням на ранніх стадіях, щоб виявити вади, яких можна позбутися дитині до 1 року.
Особливо вразлива група дітей є немовлята, несвоєчасна діагностика та лікування вродженої, і рано набутої паталогії призводить до слабкозорості або сліпоти вже у ранньому віці.
Завдяки сучасним технологіям діагностики та ефективного лікування паталогії органа зору у дітей, кількість інвалідів дитинства по зору за останнє десятиріччя зменшилася майже в два з половиною рази (з 4320 до 1500 дітей-інвалідів), тому зусилля по боротьбі зі сліпотою та слабкозорістю у дітей не є марними.


10 березня відбулися збори волонтерів Кам'янщини, які виявили бажання долучитися до акції "Серце до серця". Громадська організація "Молодіжне об'єднання Нове покоління Кам'янщини" є єдиним координатором цієї акції у Кам'янському районі, голова організації Антон Юрченко розповів про правила проведення даної акції та роз'яснив правила збирання коштів. Два учні нашої школи виявили бажання стати волонтерами - це Нерубай Ігор (учень 9-В класу) та Рибчук Юрій (учень 11-Б класу).





Немає коментарів:

Дописати коментар