четвер, 14 вересня 2017 р.

Тиждень безпеки на дорозі

Так, як з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху, то всі повинні пам'ятати про безпеку на дорозі: і водії, і пішоходи, і пасажири. Щоб навчити дітей захистити себе на дорозі, у нашій школі провели науково-практичний форум "Безпека на дорозі". Метою даного заходу було: повторити знання дітей про правила дорожнього руху. Учні 9-11 класів ознайомили всіх з обов'язками і правилами пішоходів, показали пізнавальні презентації. 
     Гаслом сьогоднішнього дня стало: "Майбутнє будь-якої країни - це її молоді люди. Ми не можемо дозволити собі втрачати наших дітей у дорожньо-транспортних пригодах". Також ознайомились з правилами першої медичної допомоги. Для того, аби дітям було зрозуміліше, Ж.Ю. Клименко і С.М. Гончарова провели практичне заняття на тему:"Допомога при кровотечі та травмах". Всі лишилися задоволеними та взяли для себе щось нове.
     Захід проведений з наказу міністерства освіти та за ініціативи ООН і ВООЗ. Рекомендаціями в 2017 р. стали 10 стратегій забезпечення безпеки дорожнього руху для дітей.
      Будьте уважними на дорозі та піклуйтеся про своє здоров'я. 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар