понеділок, 7 червня 2021 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК "УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!" - 2020

 ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МІСЯЧНИК 

"УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!" - 2020


Ми не можемо уявити свого життя без транспорту, без доріг, світлофорів, пішохідних переходів. Відстані між районами, установами, магазинами такі значні, що подолати їх можна тільки за допомогою транспорту.
Отже, транспорт - наш вірний друг! Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки. Адже транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знаєш правил дорожнього руху.

Всі люди, як тільки виходять на вулицю, стають пішоходами. Справжній пішохід поводиться на вулиці впевнено, і шофери ставляться до нього з повагою. Машини їздять за суворими правилами. Для пішоходів теж є правила. Якщо їх не знати, ні за що не стати хорошим пішоходом.

Сьогодні кожен школяр повинен знати, що вулиця дуже небезпечна для того, хто не вміє правильно ходити по ній. Але той, хто твердо знає і точно виконує суворі правила дорожнього руху, може не побоюватися найшвидшої машини.

 Із перших днів вересня 2020 року в КЗ "Кам'янський ліцей#1" та його філіях стартував Всеукраїнський місячник  "Увага! Діти на дорозі! "



       Протягом цього місяця було проведено ряд цікавих заходів для учнів нашого закладу. 

Цікаво та захоплююче пройшла виставка малюнків "Безпека на дорозі - це твоє життя" для учнів 1-2 класів. Учні 3-4 класів створювали паперові аплікації "Дорожні знаки". 

       Для учнів 10-11 класів було проведено практичне заняття" Перша допомога при ДТП", а учні 9-10 класів створювали тематичні буклети "Правила дорожнього руху-твоя безпека".

       Надзвичайно цікавою була зустріч з працівниками Управління патрульної поліції. 

        Членами учнівського самоврядування був проведений майстер-клас " Безпечна країна" для учнів 6-7 класів. 

         Також класні керівники 1-11 класів провели виховні години "Безпека руху - запорука життя і здоров'я" та поновили куточки безпеки по кабінетах. 

         Отже, пам'ятаймо, що безпека наших дітей залежить від дотримання правил дорожнього руху! 






                   Тож, будьте обережними!!! 

Знайте, дотримуйтесь та вивчайте правила дорожнього руху!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар