неділя, 18 грудня 2022 р.

Подарунки до Миколая нашим захисникам (16.12.2022)

 



На  початку грудня 2022 року було організовану благодійну акцію по збору необхідних речей та засобів гігієни для наших захисників. Лідери учнівського самоврядування активно долучилися до цієї справи. Майже кожного дня наші ліцеїсти приносили необхідний матеріал для виготовлення окопних свічок: картон, віск, парафін, пусті металеві банки. Часто діти приносили вже повністю виготовлені свічки, або заготовки для них. Крім того, найменші наші учні виготовляли патріотичні сувеніри та писали листи-подяки для наших захисників. Із принесених матеріалів наші самоврядуванці, як тільки випадала нагода, із неабияким захопленням бралися до роботи, щоб встигнути до свята Миколая якнайбільше виготовити окопних свічок для наших захисників. І нам це вдалося. За цей період було виготовлено 116 окопних свічок, написано багато листів та створено своїми руками сувеніри до свята.
Адміністрація Кам'янського ліцею №1 висловлює вдячність батькам, педагогічному та учнівському колективам, небайдужим кам'янчанам за надання матеріальної допомоги для придбання термобілизни (64 шт), устілок (100), шкарпеток (26), ліків, солодощів (2 кг) для наших захисників.
До Дня Святого Миколая нам вдалося усе передали військовослужбовцю Ярошенку Сергію, який доправив зібрані речі нашим захисникам у в/ч А7328.
Разом до ПЕРЕМОГИ














































Україна обов'язково переможе! Слава Україні!!!
Слава ЗСУ!!!














Немає коментарів:

Дописати коментар