понеділок, 11 березня 2024 р.

Величне слово Кобзаря (07.03.2024)

                               

7 березня 2024 року в Кам'янському ліцеї №1 було проведено виховний захід "Величне слово Кобзаря", який був присвячений 210-й річниці від дня народження Т.Г. Шевченка.

У залі лунали пісні на слова Тараса Шевченка, його найвідоміші поезії  та пісні про славетного земляка.

Надзвичайно колоритними були виступи учнів початкових класів: 2-Б (Безносенко Л.М.), 4-Б (Іваненко В.В.), 4-В (Бондар Л.І.), які подарували усім присутнім неймовірні хвилини насолоди  своїми танцями.

Ведучими заходу були Олександра Мартинюк та Роман Малюкін. А музичним оформленням  займалася талановита й творча Мозгова Л.В.

Учні 6-Б класу ( класний керівник Шамрай Т.А. та вчитель української мови і літератури Небилиця Л.М.) презентували інформаційний дайджест про життя і творчість Кобзаря, а учні 5-х класів ( вчитель Буряк О.С.) у поетичній формі розповіли про дитинство поета.

На святі також лунали відомі поезії Т.Г.Шевченка у виконанні неперевершених декламаторів Мартинюк О.  (Котляр А.М.) та Дурбанова А. ( Чумак О.Й.).

І на завершення свої таланти продемонструвала надзвичайно креативна танцювальна пара Каріна та Роман, які є вихованцями Козоріз Л.В.

Окремо дякуємо за допомогу нашим невтомним бібліотекарам Сербул Г.М. та Ткачук Т., які завжди долучаються до проведення  різноманітних заходів у нашому ліцеї.

Дякуємо нашим талановитим учням, творчим вчителям та батькам за активну життєву позицію та любов до України.

Щиросердно дякуємо нашим ЗСУ  за можливість проводити різноманітні заходи для наших діток.

І став для нас  Шевченко заповітом,

Безсмертним, як саме людське життя.

Ми будем славить перед цілим світом,

Живе й святе  Шевченківське ім'я!!!



















































Немає коментарів:

Дописати коментар