вівторок, 24 серпня 2021 р.

Благодійна акція "Серце до серця" - 2021

 По всіх регіонах України у період з 1 квітня по 30 вересня 2021 року проходить 16  Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом  «Здорові немовлята!» з метою закупівлі неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень.





 Всеукраїнський благодійний фонд  «Серце до серця» веде громадську діяльність з метою розвитку волонтерського руху в нашій країні. Організація збору коштів у рамках благодійної акції є тільки один із методів реалізації цієї мети.
 Протягом 2006 - 2019 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядувань, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації , бізнес структур було зібрано 41192282,65 грн., за які придбано медичне обладнання та передано в безкоштовне користування в територіальні медичні об’єднання кожної області України.
На центри  надання соціальних послуг  Черкаського регіону покладено завдання взяти участь у проведенні вищезазначеної акції із залученням волонтерів. Волонтер збирає кошти в одноразові опломбовані скриньки.
Лідери учнівського самоврядування  "СВІТ" Кам*янського ліцею №1  долучилися до цієї акції. Волонтером від учнівського самоврядування стала Лушпіган Дарина.
Ми дякуємо всім небайдужим, хто в такий нелегкий час протягує руку допомоги.

















Немає коментарів:

Дописати коментар