четвер, 19 серпня 2021 р.

СИНЯ СТРІЧКА

 "СИНЯ СТРІЧКА КВІТНЯ" В  КАМ'ЯНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ  №1



У сучасному світі поруч із добром та радістю вистачає місця для жорстокості та насильства. Насильству дорослих над дітьми, жорстокості одних дітей по відношенню до інших… Змінити наш світ і зробити його лише добрим за один день не вдасться нікому, але можна принаймні спробувати зменшити число зла. 

Акція "Синя стрічка квітня" проходить у багатьох країнах світу і покликана попередити насильство над дітьми та дитячі суїциди. Початок цієї традиції поклала історія, що сталася навесні 1989 року, коли мешканка Норфлок Бонні Финей дізналася про смерть свого чотирирічного онука Майкла, який загинув від жорстокого поводження в сім'ї. Те, що сталося настільки вразило її, що вона вирішила присвятити своє життя боротьбі з насильством над дітьми. Символом боротьби з жорстоким поводженням стала синя стрічка.

 З  метою попередження проявів жорстокості та насилля серед дітей з 09 по 16 квітня  відбулася профілактична  акція "Синя стрічка квітня".

Учні  нашого ліцею Озерська Єва (6-А), Карпів Анна (7-Б), Федоренко Мар'яна (8-А), Матірна Поліна (8-А) долучилися до флешмобу "СТОП  НАСИЛЬСТВУ".  

За допомогою  паперу вони створили символ боротьби з насильством – "Синю стрічку".  








Немає коментарів:

Дописати коментар