пʼятниця, 20 серпня 2021 р.

"Жінки Кам*янщини у Другій світовій війні"

 

7 травня 2021 року лідери учнівського самоврядування "СВІТ" Кам*янського ліцею №1 взяли участь у презентації проєкту "Жінки Кам'янщини у Другій світовій війні", який проходив у молодіжному просторі "Саме час". Під час зустрічі організатори презентували тематичні плакати і буклети. На них міститься інформація про  11 жінок - Баранник Федору, Бондар Зінаїду, Купріянову Зінаїду, Мішуровську Тетяну, Мордюшенко Марію, Нікіфоренко Тетяну, Пономар Ганну, Похилько Аліну, Ратушну Євдокію, Роздобудько Ніну та Францішко Федору.

Гостем презентації проєкту став син однієї з вищезгаданих жінок - Францішко Володимир Степанович. Він   поділився з присутніми спогадами про розповіді своєї мами, розповів про неї та її роботу. Також він подякував молоді за небайдужість та важливу роботу.

На цьому заході також були присутні директорка Кам'янського державного історико-культурного заповідника Галина Таран і директор історичного музею Юрій Ляшко. Вони також поділилися своїми враженнями щодо виставки та отримали у подарунок для свого Фонду комплект плакатів та набір буклетів.

Приємно, що такі ж комплекти поліграфії отримали і  представники учнівського самоврядування "СВІТ" (Скрябіна Є. та Лушпіган Д.).





 

Немає коментарів:

Дописати коментар